خواسته‌های جوانان از بانک مرکزی

مطالبه امسال فین‌تک‌ها از بانک مرکزی در حوزه رگ‌تک است از بانک مرکزی تقاضا داریم تا در سال آینده در این حوزه بیشتر با ما همکاری کنند. همچنین در خواست می‌کنیم که برای حمایت از فین‌تک‌ها سازمان‌هایی که دغدغه از استارت‌آپ‌ها را دارند برنامه مدون و مشخصی تدوین کنند.

به گزارش ستاد خبری هجدهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت و به نقل ازپیوست، مهدی عبادی، دبیر انجمن فین‌تک، دیگر سخنران هجدهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت بود که در خواست‌های خود از نظام بانکی و دولت را مطرح کرد.
عبادی گفت: «مطالبه امسال فین‌تک‌ها از بانک مرکزی در حوزه رگ‌تک است از بانک مرکزی تقاضا داریم تا در سال آینده در این حوزه بیشتر با ما همکاری کنند. همچنین در خواست می‌کنیم که برای حمایت از فین‌تک‌ها سازمان‌هایی که دغدغه از استارت‌آپ‌ها را دارند برنامه مدون و مشخصی تدوین کنند».
او همچنین از سازمان‌های دولتی در خواست کرد که سرویس‌های خود را به فین‌تک‌ها بدهند و با مخاطب قرار دادن تمامی مدیران دولتی از آنها پرسید چرا تمامی خدمات پولی و پرداختی خود را در اختیار بخش‌های سنتی‌تر بازار قرار می‌دهید.
مهدی عبادی گفت: «فین‌تک‌ها از ابتدا بر اساس کارمزد فعالیتشان را شکل دادند از همین رو مدل کسب‌وکاری‌شان مدل درستی بوده است ما می‌توانیم به بانک مرکزی در اصلاح نظام کارمزد کمک کنیم و در سال آینده با توجه به برنامه بانک مرکزی برای اصلاح نظام کارمزد بانک مرکزی می‌تواند دراین زمینه بسیار مثمر ثمر باشد.»
همچنین سهیل نیکزاد، عضو هیات مدیره انجمن بلاک‌چین، نیز در این همایش از بانک مرکزی خواست با شفاف‌سازی و قانونمند کردن استاندارد در زمینه بلاک‌چین گپ فعالیت ایران در این زمینه با کشورهای بین‌المللی را کاهش دهد. یکزاد تولید ارز ملی را کار مهمی دانست اما تاکید کرد تلاش برای چارچوب‌مند کردن این فضا فرایند نوآورانه را کند می‌کند.