کارگاه تخصصی فاکتورهای الکترونیک با حضور مدرسین شرکت هلکام در دومین روز از چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت برگزار شد.
به گزارش دبیرخانه همایش مدرسین این کارگاه میها فیلیپیچ و ماتیاژ استرورسنیک هستند که در راهاندازی سامانه پایا(ACH) و مرکز گواهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز همکاری داشته اند.
این کارگاه با محورهایی چون اهمیت فاکتورهای الکترونیک در بانکداری و همچنین بررسی رویکردهای فراگیر و مشارکتی بین بانکها برای پشتیبانی فاکتورهای الکترونیک برگزار میشود. مدرسین این کارگاه درباره دلیل صدور فاکتورهای الکترونیک اشاره کردند: « دلیل صدور فاکتورهای الکترونیک در صرفهجوییهایی است که ایجاد میکند. کل زنجیره صدور و اداره فاکتورهای الکترونیک و پرداختهای وابسته، صرفهجوییهای قابل توجهی را برای جامعه به ارمغان میآورد».
آنها در ادامه گفتند: «در دهه گذشته شبکه بانکی کشور سرمایهگذاری سنگینی برای توسعه زیرساختها و خدمات بانکداری الکترونیک داشته است. استفاده بهینه از این ظرفیت عظیم و تعریف خدمات جدید بر این بستر میتواند درآمدهای جدیدی برای بانکها به ارمغان آورد».
کارگاه «فاکتورهای الکترونیک»، به همین موضوع میپردازد و صدور و پرداخت صورتحسابهای الکترونیک را زمینه جدیدی میداند که بانکها به دلیل مزایای رقابتی خاص خود قادرند در اختیار بگیرند و با خلق ارزش افزوده برای جامعه، از مزایای درآمدی آن منتفع شوند.
در این کارگاه تخصصی عنوان شد: «فاکتورهای الکترونیک برای بخش بانکی از منافعی چون، درآمد از محل خدمات غیر بانکی و همچنین مشتریمحوری و البته وفادارسازی مشتریان برخوردار باشد. از دیگر مزایای صورتحسابهای الکترونیک که در این کارگاه بدان اشاره شد میتوان به افزایش تعداد پرداختهای الکترونیک اشاره کرد که علاوه بر بانکها جامعه را نیز منتفع میکند. حذف هزینههای صدور به دلیل عدم نیاز به شخص ثالث و صدور، توسط خود بانک میتواند عامل دیگری برای کاهش هزینههای بانک باشد».
مدرس این کارگاه اشاره کرد: « زیرساخت بانکداری الکترونیک، این امکان را فراهم میکند که افراد به راحتی به حساب خود دسترسی داشته باشند و آن را مدیریت کنند».