ورود کاربر
ایمیل
کلمه عبور
کلمه عبور را فراموش کرده ام  |
 
 
مشارکت شبکه بانکی کشور
 
 
 
 

«بانکداری الکترونیک در ایران به عنوان صنعتی پویا وارد دوران بلوغ خود شده و نظام بانکی را به عنوان صنعتی سرآمد در استفاده از فناوری روز برجسته کرده است».
 

اسامی برندگان نظرسنجی چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت اعلام شد


جایزه ویژه محصولات نوآورانه بانکی به بانک تجارت در مقام اول و بانک‌های اقتصاد نوین و سامان در رتبه دوم اختصاص یافت. همچنین شرکت خدمات انفورماتیک و شرکت توسن از سوی شرکت‌های فعال در حوزه بانکداری الکترونیک به ترتیب مقام‌های اول و دوم در جشنواره دکتر نوربخش را از آن خود کردند.


«ساختار درآمدی بانک‌ها در ایران با سایر کشورها متفاوت است. در سطح بین‌المللی درآمد بهره‌ای و غیر بهره‌ای نسبت یکسانی را دارد. در حالی که در ایران اینگونه نیست و درآمد غیر بهره‌ای، رقم ناچیزی دارد به این دلیل که برخی خدمات رایگان یا کم هزینه است».

در دومین روز برگزاری چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت نشستی با حضور  حجت جاهد، دکتر اکبر افتخاری، مسعود پشم چی ، مهران افسری و دکتر نیما امیرشکاری برگزار شد. 


 نشست تخصصی بانکداری همراه در چهارمین همایش بانکداری الکترونیک با حضور ژولین دیواد شلناست(از مدیران شرکت آرتور د.لیتل) و عباس وفایی(مشاور ارشد مدیر عامل شرکت توسعه اعتماد مبین) برگزار شد. 

«استفاده از شعب به عنوان بخشی از فرایند پرداخت روز به روز در حال کاهش است این در حالی است که انتظار می‌رود استفاده از ابزارهای پرداخت الکترونیک و ابزارهای مبتنی بر موبایل روند صعودی فزاینده ای را تجربه کند».

«ناکارآمدی دانشگاه و صنعت به عنوان یکی از مهمترین موانع استقرار کامل داده‌کاوی در شبکه بانکی مطرح می‌شود. از همین روی دانشگاهیان سعی می‌کنند به صورت جدی این موضوع را با اهداف علمی همچون چاپ مقالات دنبال ‌کنند».

نشست تخصصی «بانکداری همراه» در چهارمین همایش بانکداری الکترونیک با حضور آلتونبی آیدوو  رئیس نظارت حقوقی و کنترل ریسک در اریکسون و عباس وفایی مشاور ارشد مدیرعامل شرکت توسعه اعتماد مبین در عصر روز دوم همایش برگزار شد. 

«در حرکت به سمت بانکداری مجازی، پیش‌نیاز اول مدیریت هویت دیجیتال است. بحث مدیریت هویت‌ها از چالش‌های مهم بانکداری جدید است و با وجود اینکه سازمان‌ها سالیانه میلیاردها دلار برای امنیت سامانه‌ها هزینه می‌کنند، اما با مسایلی چون نشت اطلاعات مربوط به صنعت بانکی روبرو هستند».

«نظارت مالی بر فعالیت‌های موسسات مالی به منظور ارزیابی و انطباق قوانین و مقررات نظارتی برای موسسات مالی صورت می‌گیرد. نظارت مالی بانک مرکزی می‌تواند ریسک‌های مالی را در بازارهای مالی کاهش داده و این مساله از مهمترین دغدغه‌های بانک‌های مرکزی است».

«دلیل صدور فاکتورهای الکترونیک در صرفه‌جویی‌هایی است که ایجاد می‌کند. کل زنجیره صدور و اداره فاکتورهای الکترونیک و پرداخت‌های وابسته، صرفه‌جویی‌های قابل توجهی را برای جامعه به ارمغان می‌آورد». 

«حفاظت از امنیت اطلاعات عامل کلیدی تاثیرگذار بر توان سازمان و از مهمترین عناصر در هدایت اثربخش در سازمان است». 

جنگ سایبری به نوعی از نبرد اطلاق می‌شود که طرفین جنگ در آن از رایانه و شبکه‌های رایانه‌ای به خصوص شبکه اینترنت به عنوان ابزار استفاده کرده و نبرد را در فضای مجازی جاری می‌سازند... 
مشاهده آرشيو
حامیان طرح الماس
 
   
حامیان طرح طلا
   
حامیان طرح نقره
   
 
کليه حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پژوهشکده پولی و بانکی مي باشد.
نقل مطالب با ذکر منبع آزاد است.
Powered by AtenaHamayesh