ورود کاربر
ایمیل
کلمه عبور
کلمه عبور را فراموش کرده ام  |
 
تاريخ : بيستم و دوم دی 1392 ساعت 18:59   |   کد : 176

بیانیه اختتامیه سومین همایش بانکداری الکترونیک
قرائت بیانیه اختتامیه سومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت توسط دکتر فرهاد نیلی دبیر همایش و رئیس پژوهشکده پولی و بانکی

خدای متعال را شاکرم که حاصل تلاش چندماهه همکارانم در پژوهشکده پولی و بانکی به ثمر نشست و همایش سوم با موفقیت به دقایق پایانی خود نزدیک می شود. به پایان آمد این دفتر، حکایت همچنان باقی است.

روزی که با همفکری همکاران عزیزم جناب آقای حکیمی و برادر بزرگوارم جناب آقای عسکری، ایده برپایی چنین همایشی را در سال 1389 با معاون وقت فناوری های نوین بانک مرکزی مطرح کردیم، گمان نمی کردیم که این جوانه نوپا می تواند تا این حد سریع به نهالی روینده تبدیل شود. واقعیت این است که این همایش از یک ایده شروع شد. تکرار در برگزاری و پایبندی به مجموعه ای از استانداردها، اکنون این همایش را به رخدادی ماندگار در تقویم همه ذینفعان در فضای مشترک بین صنعت بانکی و فناوری تبدیل کرده است.

برای نیل به این دستاورد، از همکاران خود که ماه ها بی وقفه تلاش کردند و با وسواس همه جزئیات را کنترل کردند، صمیمانه تشکر می کنم. همچنین از سخنرانان، ارائه دهندگان مقالات، شرکت کنندگان در میزگرد و مدرسین کارگاه ها برای همکاری در ارتقای همایش تشکر می کنم. به طور خاص از جناب آقای احمدی، دبیرکل محترم بانک و رئیس مجمع گروه ملی انفورماتیک برای پشتیبانی های همیشگی ایشان از این رخداد صمیمانه ممنونم.

بسیار خرسندم که امسال 18 بانک در جشنواره دکتر نوربخش شرکت کردند و نوآوری های خود را برای ارزیابی هیئت داوران جشنواره ارائه کردند. خوشحالم که این جشنواره اکنون به یک برند تبدیل شده که سالانه نوآوری های بانکی را ارزیابی و رتبه بندی می کند.

در همایش امسال از نقشه راه ده ساله بانک مرکزی رونمایی شد و بانکها نیز به تدوین نقشه راه تخصصی خود مبتنی بر خط مشی های بانک مرکزی تشویق شدند؛ تلفن های هوشمند به عنوان یک دیدگاه استراتژیک در بانکداری امروز و آینده مطرح شدند و نقشی فراتر از یک ابزار به خود گرفتند؛ با حضور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونین ایشان در همایش مشخص گردید که مجموعه مخابرات نیز نگاهی راهبردی به خدمات بانکداری الکترونیک دارد و تلاش خواهد کرد تا بسترهای لازم برای این حوزه را فراهم آورد و بالاخره پیام اصلی همایش آن بود که لازم است تحول اساسی در رویکرد بانکها نسبت به کسب و کارشان ایجاد شود و در یک جمله بانکها باید در زیرساختها مشارکت و در خدمات تخصصی و توسعه محصولات مالی با یکدیگر رقابت کنند.

همایش امسال از حیث جذب اسپانسرشیپ نیز تجربه موفقی بود. 27 بانک و شرکت در قالب طرح های اسپانسری الماس، طلایی و نقره ای از این رخداد حمایت کردند که از آنها تشکر می کنم.

واقعیت این است که می توانستیم این همایش را به صورت اداری برگزار کنیم. تردید ندارم که شرکت ملی انفورماتیک به عنوان حامی همایش، این آمادگی را داشت که سخاوتمندانه از این رخداد حمایت کند، ولی تجربه ساختن یک بازار از هیچ و تبدیل نمایشگاه جانبی همایش به بازاری برای عرضه محصولات و مذاکره در مورد محصولات مرتبط با eBanking تجربه موفقی بود که حفظ کیفیت همایش را به ما تکلیف می کند.

روزی که به این کار مبادرت کردیم، از عرف برگزاری برخی همایش ها که بخش علمی آنها تحت شعاع و بازتاب بخش پشتیبانی قرار گرفته است آگاه بودیم. عزیزانی هم هشدار دادند که ممکن است ما نیز گرفتار این فرهنگ شویم. اکنون در اختتامیه همایش، تصویر هر دو منظر در قضاوت همه ناظران است. امیدوارم از این آزمون سربلند بیرون آمده باشیم.

متشکرم

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 



Powered by AtenaHamayesh