|
|
پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت عصر ۲۲ دیماه در میان استقبال فراوان و حضور پرشور علاقهمندان با معرفی برگزیدگان جشنواره دکتر نوربخش به کار خود پایان داد. پایانی که البته با توجه به فرجام رسیدن برجام شروعی است مبارک برای تمامی کسانی که در عرصه بانکداری الکترونیک فعال هستند و با بهرهگیری از مباحث مطروحه در دو روز همایش حالا تصمیم دارند تا وضعیت بانکداری را به پلههای بالایی ترقی و پیشرفت برسانند.
پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت همچون سالهای گذشته در روزهای سرد زمستان برگزار شد تا بار دیگر تأکیدی باشد بر اهمیت موضوع بانکداری الکترونیک و مباحث وابسته به آن. سالن همایشهای برج میلاد در دو روز همایش مملو بود از علاقهمندان. در این میان فعالان حوزههای بانکی نیز از این فرصت مغتنم استفاده کرده و با غرفه سازی در سالنهای کناری و ارائه و معرفی محصولاتشان گرمابخش این رخداد علمی بودند. در این گزارش نگاهی خواهیم داشت به دستاوردهای جدیدی که توسط شرکتها در نمایشگاه جنبی همایش رونمایی شد.
پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با استقبالی بی سابقه٬ امسال در روزهای ۲۱ و۲۲ دی ماه در مرکز همایش های برج میلاد برگزارشد.
دکتر دیواندری در مراسم تقدیر از خبرنگاران همایش بانکداری الکترونیک گفت: بانک ها در دوران پساتحریم نقش موثرتری در فعالسازی ظرفیت های اقتصادی کشور خواهند داشت.
در پایان دومین روز پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت برگزیدگان مسابقه مرحوم دکتر نوربخش معرفی شدند و جوایز آنان اهدا شد.
دومین روز همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با برگزاری سخنرانی های متعدد، کارگاه های ارائه محصول، پنل های تخصصی و تقدیر از برگزیدگان مسابقه سخن تازه و مرحوم دکتر نوربخش برگزار شد.
در میزگرد پایانی برنامهها و چالشهای توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور بررسی شد.
نشست ارائه مقالات برگزیده در دومین روز همایش برگزار شد. در این نشست چهار مقاله با حضور نیلوفر قطبی، دکتر مهشید شاهچرا، مریم محسنی لطفی، دکتر علی حسین صمدی و با ریاست دکتر جهانگیر بیابانی ارائه شد.
نشست مربوط به «ارائه مقالات فراخوان» با حضور نویسندگان این مقالات برگزار شد. ریاست این نشست را دکتر نادر قاسمی عهده دار بود.
در بعد از ظهر روز دوم همایش نشست «نظامهای راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات در بانکها» برگزار شد.
در عصر روز دوم همایش، نشستی با حضور دکتر عباس معمارنژاد، دکتر حمید قنبری، دکتر مهران محرمیان معلم و محمد فرجود برگزار شد. ریاست این نشست را دکتر احمدرضا جلالی نائینی برعهده داشت.
از مهمترین مزایای راهاندازی نهاب، افزایش شفافیت، کمک به رتبهبندی صحیح مشتریان و در نتیجه کاهش مطالبات غیرجاری شبکه بانکی خواهد بود.
چارچوب و فضای فناوری مناسب برای فعالیت ذینفعان مختلف یکی از الزامات توسعه کیف پول الکترونیک است.
اپراتورهای مجازی تلفن همراه، همچون ارائهدهندگان ارتباطات ثابت میتوانند منافع متقابلی با شبکه بانکی داشته باشند.
حفاظت از اطلاعات سازمان از مهمترین دغدغه مدیران انفورماتیک به حساب میآید.
به منظور افزایش کارآمدی بانک نیاز است که به سمت تحول شعب بانکی حرکت کنیم.
مدلهای کسب و کار در بانکها باید متناسب با تغییرات تکنولوژیکی تعدیل شوند.
بانکهای مرکزی پیشرفته دنیا تلاش کردهاند بخشی از وظایف نظارتی خود را در دو بعد «نظارت بر عملکرد بانکها» و «نظارت بر نظامهای پرداخت» برونسپاری کنند.
کارگاه «هوش تجاری با تأکید بر بازاریابی» در صبح دومین روز پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت توسط دکتر روزبه ترابی مدیر عامل شرکت دادهکاوان هوشمند توسن برگزار شد.
کارگاه بانکداری جامع توسط دکتر امیرحسین داودیان در صبح روز دوم برگزار گردید. در این کارگاه به بررسی مفاهیم اولیه بانکداری جامع پرداخته شد.
|